Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیامک آزادی با بیان اینکه برج فناوری کرمانشاه به مرکز توسعه غرب کشور تبدیل خواهد شد، گفت: در حال حاضر ۴۲ واحد در برج مستقر شده و امیدواریم در آینده نزدیک با بهره برداری کامل از تمام طبقات برج، این تعداد به ۱۱۰ واحد برسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیامک آزادی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز ، ضمن تشریح عملکرد پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه اظهار داشت: این مجموعه در استان فعالیت های خوبی داشته و برای توسعه فناوری استان تمام توان خود را به کار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه افزود: برج فناوری کرمانشاه یکی از بزرگترین برج های فناوری در کشور است که با مساحت ۲۰ هزار مترمربع در ۱۶ طبقه احداث شده است.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۴۲ واحد در برج مستقر شده و امیدواریم در آینده نزدیک با بهره برداری کامل از تمام طبقات برج، این تعداد به ۱۱۰ واحد برسد که نیمه اول سال جاری به بهره‌برداری کامل خواهد رسید و مجموعه ای از تمام بازیگران زیست بوم فناوری استان در آن مستقر خواهند شد.

آزادی با بیان اینکه تاکید ما در تدوین و اجرای این برنامه تعامل و مسئولیت پذیری ذی نفعان زیست بوم فناوری و نوآوری خواهد بود، گفت: همچنین برنامه ریزی برای توسعه اشتغال دانش بنیان از حوزه های اولویت دار پارک در سال جاری است که در این زمینه ایجاد ١٠٠٠ شغل را برای امسال هدف گذاری کرده ایم.

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: برج فناوری کرمانشاه به مرکز توسعه غرب کشور تبدیل خواهد شد.

رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه، اولویت پارک در حوزه فعالیت های بین الملل را توسعه بازار واحدهای فناور و دانش بنیان عنوان کرد و افزود: مقصد صادراتی ما در این زمینه تنها کشور عراق نیست اما با توجه به وجود مرز مشترک، این کشور از اولویت ویژه ای برخوردار است.

وی ادامه داد: بهره براری کامل از برج فناوری کرمانشاه او را به مرکز توسعه فناوری در غرب کشور تبدیل می کند.

آزادی گفت: این برج علاوه اینکه می تواند در ارتباط با کشورهای عراق و اقلیم کردستان و سایر کشورهای همسایه در بحث واردات و صادرات نقش بسزایی داشته باشد می تواند در بحث توسعه فناوری در غرب کشور بسیار موثر باشد.

وی در ادامه حضور جوانان نخبه و با انگیزه و فعال در شرکت های دانش بنیان و واحد های فناور استان را مایه غرور دانست و ادامه داد: قول می دهیم حمایت های خاصی برای رونق فعالیت های این شرکت ها داشته باشیم.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه بیان داشت: تدوین برنامه توسعه اقتصاد دانش بنیان استان یکی از مهم ترین ماموریتهای این نهاد است که با جدیت آن را دنبال خواهیم کرد.

آزادی توسعه اکوسیستمی را بدون مشارکت فعال بخش خصوصی غیرممکن دانست و گفت: بخش خصوصی در اقتصاد دانش بنیان با تکیه برتحقیق و توسعه، سرمایه گذاری پرخطری را انجام می‌دهد و از این روی اگر به دنبال اشتغال زایی برای دانش‌آموختگان دانشگاهی هستیم باید از بخش خصوصی به صورت ویژه حمایت کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برج فناوری کرمانشاه پارک علم و فناوری غرب کشور تبدیل مرکز توسعه دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین افتتاحیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر آموزش عالی، علم و فناوری کشور زیمباوه و تعدادی از مسئولان اجرایی ‌نمایشگاه اینوتکس برگزار شد.

روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در این مراسم گفت: نمایشگاه اینوتکس، فرصتی برای نمایش قدرت و توانایی شرکت‌های دانش‌بنیان و‌ تیم‌های خلاق کشور است.

دهقانی ادامه داد: خبر خوش این است که امسال، میزان فروش محصولات دانش‌بنیان کشور بالغ بر ۵۰۰ و سی هزار میلیارد رسیده است و حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور، افزود: امسال، صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان حدود سه‌برابر افزایش یافته  و طبق آمار گمرک به ۲ ونیم میلیارد دلار رسیده است.

وی بر همکاری‌های بین‌المللی ایران با کشورهای دیگر تاکید کرد و گفت: درحال حاضر، ایران قابلیت همکاری‌های گسترده بین‌المللی با قطب‌های فناوری دنیا را دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت پارک فناوری پردیس به‌عنوان «بهشت فناوری منطقه» گفت: پارک فناوری پردیس باید به «هاب همکاری مشترک با کشورهای همسایه» برای همکاری‌های فناورانه تبدیل شود.

دهقانی اشاره کرد: در حال‌حاضر، کشورهای روسیه، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و زیمباوه برای همکاری‌های فناورانه با ایران، اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی در‌ادامه افزود: راه‌اندازی و تاسیس شهرک نخبگانی فناورانه و  تمام‌عیار در‌ پارک فناوری پردیس از جمله برنامه‌های مهم است که امسال کلید خورده و در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود.

دهقانی با تاکید بر آمادگی‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: پارک فناوری پردیس، قابلیت تبعیت از بند ۱۳ و ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان را دارد و می‌تواند در سال‌های آینده به شهر نوآوری تبدیل شود.

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه گفت: ما در برنامه ششم توسعه قول دادیم که تعداد ۶ مرکز ملی آفرینش فناوری راه‌اندازی شود اکنون با ظرفیت پذیرش نخبگان کشور آماده به فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی