Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، حمیدرضا صارمی در آیین کلنگ زنی طرح تامین مسکن جایگزین گودنشینان باغ آذری گفت: طرحی که امروز شاهد کلنگ زنی آن هستیم روز گذشته در کمیسیون ماده پنج تصویب و امروز اجرا شد. از شرکت نوسازی اکباتان تقاضا داریم برای توجه به رویکرد شهردار تهران مبنی بر معماری ایرانی-اسلامی، جلسه‌ای با شهرداری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: تغییر در تکنولوزی ساخت نیز می تواند بسیار موثر باشد. وقتی به سرعت کار کنیم مردم بسیار خشنودتر خواهند بود. شهرداری امروز نشان داد اراده اصلی اش بر عدالت فضایی است. 

صارمی ادامه داد: یکی از نحوه های ورود به بافت فرسوده مدلی است که امروز انجام شده که در یک هم افزایی که بین شهرداری و بنیاد مسکن شکل گرفته؛ آورده شهرداری زمین و پروانه و آورده بنیاد مسکن ساخت است. تمام زیرساخت‌های شهری در این پروژه فراهم است و گود آذری نیز تبدیل به سرانه شهری می شود و تبدیل به مسکن نمی شود. 

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران اضافه کرد: یکی از رویکردهای شهردار تهران رویکرد جهادی، ایجاد زیرساخت‌ها و افزایش سرانه ها در مناطق مختلف شهر است و راه این کارها اینگونه مداخلات است. 

وی در ادامه بیان کرد: برای سال اول این طرح چهار ساله، بیشترین سهم را به خود مالکین  اختصاص دادیم یعنی به آنها ۴۵۰ میلیون تومان وام و ۲۰ میلیون ودیعه اختصاص می دهیم. 

صارمی عنوان کرد: همچنین برای ساخت ۷۵۰ واحد در یافت آباد کار اجرایی را با یک شرکت مذاکره کردیم  و علاوه بر این بازسازی، نوسازی و روش‌های مختلف را در بخش مسکن ادامه خواهیم داد تا با این اقدامات ارتقای شاخص های زندگی مردم تهران را شاهد باشیم. 

در ادامه کوروش امیدی پور، مدیرعامل شرکت نوسازی و عمران اکباتان بنیاد مسکن کشور گفت: پروژه امروز جزو پروژه های بزرگ مقیاس در بافت فرسوده شهری تهران است که با هدف تامین مسکن با کیفیت برای گودنشینان باغ آذری در منطقه ۱۶ به اجرا در می آید؛ کاهش خطرات ناشی از حوادث قهری، کاهش آسیب های اجتماعی و دستیابی به سیمای شهری مطلوب از جمله نتایج این پروژه خواهد بود.

ارزش ریالی سرمایه گذاری برای ساخت گود آذری بالغ بر ۲۵۰۰ میلیارد تومان است

وی افزود: ۳۶ هزار متر مربع مساحت زمین این پروژه است که متعلق به شهرداری است و شامل  ۱۸۸ هزار متر مربع زیربنا و ۱۴ بلوک ساختمانی است. ۱۲ بلوک آن مسکونی است  و مابقی برای کاربری هایی مانند پارکینگ خواهد بود. اسکلت سازه بتونی و ارزش ریالی سرمایه گذاری آن بالغ بر ۲۵۰۰ میلیارد تومان است. 

امیدی پور ادامه داد: مطالعات خاک و طراحی فاز اول طرح به وسیله مهندسان شرکت اکباتان آغاز شده و مراحل پایدار سازی گود در چارچوب نظام فنی به مرحله اجرا در آمده است. 
مدیرعامل شرکت نوسازی و عمران اکباتان اظهار کرد: فضاهای آموزشی، درمانی، ورزشی، فرهنگی ، مذهبی و حفظ و گسترش فضای سبز، مسیر سلامت، موارد آتش نشانی و ایمنی در آن لحاظ شده است. 

وی بیان کرد: ویژگی دیگر، تنوع در ابعاد و متراژ های این پروژه است و تلاش شده از ۵۵ تا ۱۰۵ متر متغیر باشد تا طیف متنوع تری از ساکنان را در خودش جا دهد. 

امیدی پور عنوان کرد: این پروژه با مشارکت شرکت نوسازی اکباتان و سازمان نوسازی شهر تهران به صورت مشارکتی اجرا می شود، زمین در اختیار سازمان مدیریت پسماند بوده و با همکاری شهرداری در ابتدای امسال بخشی از زمین در اختیار ما قرار گرفته است که سوله های بخش جنوبی با دقت باز شد و تحویل داده شد. 

وی گفت: در سایت شاداباد که متعلق به سازمان مدیریت پسماند است تمام امکانات و تجهیزات ایجاد و کارگاه های آن آماده بهره برداری شده تا کار خدمات رسانی مدیریت پسماند نیز تعطیل نشود و استمرار پیدا کند. یک سوم زمین در اختیار ما قرار گرفته و مدت قرارد ۴۸ ماه است و امیدواریم که مابقی بخش های آن نیز در اختیار قرار بگیرد. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بافت فرسوده شهری تهران باغ آذری شرکت نوسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۹۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه قطار شهری اصفهان-نجف‌آباد آماده کلنگ‌زنی است

در جلسه مشترک بین نمایندگان و مسئولان خمینی‌شهر و نجف‌آباد اعلام شد پروژه قطار شهری اصفهان به نجف‌آباد منتظر کلنگ‌زنی است و اسناد مناقصه این پروژه برای انتخاب پیمانکار نیز در حال آماده‌سازی است.

حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: رو گذشته جلسه مشترکی با نماینده، فرماندار و شهردار شهرستان‌های خمینی شهر و نجف آباد در خصوص راه اندازی ریل باس یا قطار شهری مشترک برگزار شد.

وی افزود: این قطار شهری قرار است از خیابان آتشگاه آغاز و به نجف آباد منتهی شود و در مسیر خود از چند ایستگاه نیز در خمینی شهر عبور کند.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: این پروژه کار دامنه داری است که باید به مرحله اجرایی رسانده شود و تصمیم مؤثری برای حمل و نقل و تسهیل رفت و شد مردم بین شهرستان‌های اصفهان، خمینی شهر و نجف آباد خواهد بود.

اسناد مناقصه پروژه ریل باس اصفهان-نجف آباد در حال آماده سازی است

ابوالفضل ابوترابی، نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون نیز در این خصوص اظهار کرد: پروژه ریل باس اصفهان - نجف آباد پروژه‌ای بسیار بزرگ در حوزه سیاسی شهرستان نجف آباد است که آماده کلنگ زنی آن هستیم.

وی تاکید کرد: اسناد مناقصه این پروژه برای انتخاب پیمانکار در حال آماده سازی است و در حوزه سیاسی شهرستان خمینی شهر نیز درباره مسافت بین ایستگاه‌های ریل باس و مسیر آن تصمیم‌گیری شده است.

نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی مرحله نهایی پروژه را تصمیم‌گیری در حوزه سیاسی اصفهان اعلام کرد و گفت: ۱۸ کیلومتر از ۲۷ کیلومتر پروژه ریل باس اصفهان - نجف آباد در شهرستان‌های خمینی شهر و نجف آباد قرار دارد که به زودی آن را کلنگ زنی خواهیم کرد.

کد خبر 751542

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • کدام مناطق بیشترین سهم از ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی را دارند؟
  • توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری
  • پروژه قطار شهری اصفهان-نجف‌آباد آماده کلنگ‌زنی است
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • موضوع مسکن کارکنان نیروی انتظامی استان بررسی شده است
  • نقدی بر حصار کشی و اسباب‌کشی درختان از پارک‌ها